Sponsring

Engagera dig

Det finns massor av sätt att engagera sig i aktivt föreningsarbete inom Skutbergets Wenner. Är du intresserad av att veta mer så anmäl ditt intresse i samband med din medlemsansökan, eller hör av dig direkt till oss, så berättar vi mer. Över 100 personer har redan anmält sitt intresse för att delta aktivt i föreningens arbete. Arbetet är organiserat i fyra kommittéer – Motionscentralen & Evenemang, Parkförvaltning (Park Rangers), Marknadsföring & Information samt Ekonomi & Sponsring.

Stöd oss med ett personligt bidrag via swish

Utöver att bli medlem kan du också snabbt och enkelt stödja oss med ett ekonomiskt bidrag genom att swisha till 1232244218. Vi tar tacksam emot små som stora bidrag då dessa gör det möjligt för oss att annonsera och nå ut med vårt budskap till en bredare skara människor. Märk insättningen med ”Bidrag”. Tusen tack.

Företagssponsring

I dagsläget kan endast personer bli medlemmar i föreningen. Det innebär dock inte alls att vi är ointresserade av samarbeten med företag. Tvärtom. Flera företag har redan idag hört av sig för att stödja föreningens arbete. Och detta är vi djupt tacksamma för. Stödet kan ske i form av prylar, tjänster, ekonomiska bidrag eller i andra former av spännande samarbeten. Varmt välkomna att höra av er till oss, så berättar vi mer.