Fototävling

Nu drar vi igång en fototävling där vi månad för månad kommer att utse en vinnande bild som blir publicerad i en Årskalender för Skutberget 2019, med försäljningsstart i slutet på 2018. Tävlingen är öppen för alla medlemmar i Skutbergets Wenner.

Du kan tävla med både nytagna och äldre bilder bara du anger vilken månad bilden är tagen. För att kunna trycka upp kalendern före årets slut behöver vi bilder för november och december på förhand. Liggande bilder accepteras enbart till den kommande kalendern.

1. Skicka in bilden till bildbanken.skutbergetswenner@gmail.com och ange Fototävling + den månad som bilden är tagen i meddelandefältet.
2. Skriv fotografens namn.
3. Bifoga bilden och skicka.
4. De bilder som väljs ut kommer att laddas upp i hemsidans bildbank och det vinnande bidraget varje månad tillkännages via e-post och kommer att presenteras på Facebook.

I samband med att du skickar in bilden så förbehåller vi oss rätten att kunna använda den för publicering. Alla personer som medverkar på bilden måste vara tillfrågade. Detta ansvarar fotografen för.

Ansvariga för fototävlingen: Joakim Beckman, Sören Bergström.