Skutbergets Wenner bjuder in till Skutbergsdagen 30/9

Föreningen Skutbergets Wenner bjuder in till Skutbergsdagen lördagen den 30:e september. Denna dag kommer föreningen fira att motionscentralen fyller 45 år med olika aktiviteter ute på Skutberget. Föreningen kommer informera om var vi befinner oss och hur det aktuella arbetet ser ut. Programmet för dagen kommer presteras framöver, vi beräknar att starta upp klockan 12.

Visa upp din egen förening på Skutbergsdagen
Vi vill att Skutbergsdagen skall bli en gemensam manifestation för det fantastiska föreningslivet i Karlstad. Vi ser gärna att alla föreningar med inriktning mot sport och friluftsliv syns på Skutberget denna dag. Hitta på någon kul aktivitet som lockar nya medlemmar till just din förening, gärna något kul för barnen så att vi får en familjedag för alla.

Det spelar ingen roll om det är MTB, Fotboll, Bandy, ultralöpning eller Yoga. Alla icke politiska, icke religiösa föreningar är välkomna. Är du aktiv i en sådan förening? Ta chansen att synas, helt utan kostnad så klart.

Sponsring
Vill ditt företag synas på Skutbergsdagen? Det kommer komma massor av folk till Skutberget lördagen den 30:e och är ett utmärkt tillfälle att visa hur ert företag värnar om Skutberget. Vill ni sponsra någon aktivitet t.ex kaffe, grillkorv eller annat så hör av dig till oss.  Alla bidrag är välkomna.

Maila till medlem@skutbergetswenner.se att ni vill vara med.