Våren närmar sig med stormsteg och ljuset återkommer

I nuläget händer det inte så mycket med Skutberget, utan vi inväntar granskning på detaljplan. Denna kommer troligtvis i april och först då kommer föreningens juridikgrupp att agera. Ni behöver inte oroa Er för detta, utan de har järnkoll på processen med sin mycket goda kompetens.

Föreningskväll 5 mars

Vår nästa föreningskväll blir tisdagen den 5 mars kl. 18:00 på Medborgarskolan Drottninggatan 48. Vi kommer informera om läget och svara på frågor. Det bjuds även på fika, Välkomna!

Promenader på Skutberget

Det som händer just nu är att vi har utökat våra onsdagspromenader till varje onsdag under våren. Vi samlas kl. 14:00 i Motionscentralen och går valfritt spår. Promenaden avrundas med att vi återsamlas på Motionscentralen där vi intar medhavd fika.
Ingen föranmälan krävs.

Stödja Arrendatorerna på Skutberget

När det gäller de sex arrendatorerna på Skutberget så har föreningen valt att stödja dessa, med att administrera bidrag till den juridiska processen utan att det påverkar föreningens ekonomi. Arrendatorerna har i dagsläget lagt ut ca 12 000 kronor per stuga på den juridiska process. Det dröjer ytterligare en tid innan rättsskyddet i respektive villa/hemförsäkring träder in. Vi tror det kanske finns medlemmar, som av empatiska skäl vill stödja arrendatorerna ekonomiskt i deras olyckliga läge. I skrivande stund har det inkommit ca 12 800 kronor till stöd för den kostsamma juridiska processen, fantastiskt bra!
Hur gör man om man vill lämna ett bidrag?

Sätt in ditt valfria bidrag på Skutbergets Wenners konto i Handelsbanken via bankgiro 5204-7990 eller Swish 1232 244 218 märk inbetalningen med ”juridiskt bidrag”